Turşu qabı açdıqdan sonra sadəcə bunu edin
Turşu bankasını açarkən unutmayın ki, qapağı açdıqdan sonra onların saxlama müddəti məhduddur. Foodinfo.az xəbər verir ki, əgər yaxın bir neçə gündə yeməyi planlaşdırmırsınızsa, evdə hazırlanmış konservlərin saxlama müddətini uzatmaq üçün xardal tozu və qaynadılmış suya ehtiyacınız olacaq.Sul ilə qarışdırılmış “xardal gipsini” bankanın ağzına qoyun və bağlayın.Xardal mikroorqanizmlər üçün maneə yaradacaq, qidaların xarab olmasının qarşısını alacaq və bankanın içindəkilərin saxlama müddətini uzadacaq.
Paylaş:
Müəllif : Fuad
Tarix:21-12-2024, 12:18
Sikayət
loading...
Загрузка...
Oxşar Xəbərlər
Turşu bankasını açarkən unutmayın ki, qapağı açdıqdan sonra onların saxlama müddəti məhduddur. Foodinfo.az xəbər verir ki, əgər yaxın bir neçə gündə yeməyi planlaşdırmırsınızsa, evdə hazırlanmış konservlərin saxlama müddətini uzatmaq üçün xardal tozu və qaynadılmış suya ehtiyacınız olacaq.Sul ilə qarışdırılmış “xardal gipsini” bankanın ağzına qoyun və bağlayın.Xardal mikroorqanizmlər üçün maneə yaradacaq, qidaların xarab olmasının qarşısını alacaq və bankanın içindəkilərin saxlama müddətini uzadacaq.
Paylaş:
Müəllif :
Fuad
Tarix:21-12-2024, 12:18
Sikayət
Загрузка...
Oxşar Xəbərlər
Xəbər lenti
Bu gün, 12:32
Milyonlar içində üzən Saleh Məmmədov işçinin haqqına girir... - Dekabrın maaşları hələ də verilməyib...
Bu gün, 10:54
Məzahir Pənahovun nəzərinə - Bakının iki bələdiyyə sədrindən inanılmaz seçki oyunu: Qohumbazlıq, tayfabazlıq ... -- FOTOLAR/İDDİA
Dünən, 10:34
Xırdalan şəhər 1 nömrəli məktəbdə BSQ testləri üçün pul yığılır iddiası: Təhsil Nazirliyi araşdırma aparmalıdır
20-01-2025, 13:36